Свети Валентин в спа хотел Азалия Св. Константин и Елена

Когато човек се влюби, той започва да гледа на света по нов начин. Осъзнава истинността на посланието, че за да си щастлив не бива да мислиш за миналото и да се взираш в бъдещето. Трябва просто да се концентрираш в настоящия момент, защото само той е реален.

И понеже непрекъснато ни се натяква, че състоянието на влюбеност е ефимерно и нетрайно, изчислява се колко точно продължава любовта, пише се за това, че тя не съществува, имаме възможност да си докажем противното и да заявим пред себе си, че вярваме в любовта и въпросът „Колко ще продължи тя?“, въобще не ни тревожи, защото сме щастливи тук и сега.

Празникът на влюбените Свети Валентин ни дава чудесен повод да се отдадем един на друг на най-романтичното място по нашето Черноморие – в спа хотел „Азалия“ в курортния комплекс Свети Константин и Елена. Толкова е простичко – отделяте време за вас и вашата половинка, резервирате вашето приятно спа бягство в хотел „Азалия“ в Свети Константин и Елена и забравяте за всичко останало. Благодарение на глобалната мрежа ето и едни от най-добрите оферти за празнуване на 14 февруари тук.

Хотелът разполага с цели 235 стаи, с невероятен изглед към морето, който не може да не ви настрои на романтична вълна.
Разположен на първа линия на морския бряг, хотел „Азалия“ предлага пълен комфорт и всички туристически услуги, които можете да очаквате от един реномиран и модерен четиризвезден хотелски комплекс.

Приятно обзаведени и достатъчно просторни стаи, чудесен ресторант и атрактивен спа център – така накратко можем да опишем мястото, което вече ви очаква за празника на влюбените.

Достигате до хотелската стая с панорамен асансьор, разполагате се в модерната и уютна стая, оборудвана с мини бар, телефон, баня с вана и сешоар, електронно заключване на вратите.

Какво да направите, за да превключите на по-бавни обороти и да се отърсите от ежедневието, което малко или много ви стресира и не ви позволява да се отпуснете и да си починете?

От каталога с почивки Onfire.bg имат решение в три стъпки и веднага ще ви го споделим.
1. Отдавате се на почивка и приятни процедури в спа центъра на хотела.
2. Подарявате си масаж, който ще ви успокои и накара да се почувствате напълно освежени и подмладени.
3. Настройвате се на вълна почивка, празник и романтика, докато съзерцавате морския бряг и синевата на хоризонта.

Един съвет! Изключете телефона си поне по време на романтичната вечеря за Свети Валентин. Вашата половинка заслужава пълното ви внимание. Насладете се на разнообразна и вкусна храна от европейската и средиземноморска кухня в ресторанта на хотелския комплекс.

Без да бързате.
Животът е такъв, какъвто си го направим, а най-хубавите моменти са споделените малки радости и създаването на спомени, нали?

Вашият коментар