Почивка и туризъм

Свети Валентин в спа хотел Азалия Св. Константин и Елена

10 февр. , 2017  

Празник на влюбените в Спа Хотел Азалия

Когато човек се влюби, той започва да гледа на света по нов начин. Осъзнава истинността на посланието, че за да си щастлив не бива да мислиш за миналото и да се взираш в бъдещето. Трябва просто да се концентрираш в настоящия момент, защото само той е реален.

И понеже непрекъснато ни се натяква, че състоянието на влюбеност е ефимерно и нетрайно, изчислява се колко точно продължава любовта, пише се за това, че тя не съществува, имаме възможност да си докажем противното и да заявим пред себе си, че вярваме в любовта и въпросът „Колко ще продължи тя?“, въобще не ни тревожи, защото сме щастливи тук и сега.

Празникът на влюбените Свети Валентин ни дава чудесен повод да се отдадем един на друг на най-романтичното място по нашето Черноморие – в спа хотел „Азалия“ в курортния комплекс Свети Константин и Елена. Толкова е простичко – отделяте време за вас и вашата половинка, резервирате вашето приятно спа бягство в хотел „Азалия“ в Свети Константин и Елена и забравяте за всичко останало. Благодарение на глобалната мрежа ето и едни от най-добрите оферти за празнуване на 14 февруари тук.
More…

Почивка и туризъм

Особености на СПА туризма

29 сеп. , 2016  

Избор на Spa хотели в България

СПА процедурите са познати на човечеството още от древни времена. Ако преди са се прилагали само и единствено с лечебна цел, днес, освен нея, всички съвременни spa хотели ги предлагат, за да осигурят на своите гости пълноценен отдих и възстановяване. На този етап, това е начин човек да се поглези и да се отдаде на заслужена почивка, грижейки се за своето тяло и съзнание.
More…

Почивка и туризъм

Спа масаж с вулканични камъни

27 сеп. , 2016  

Спа масаж чрез вулканични камъни

Една от най-известните и желани спа процедури, която е почти задължително да изпробвате е масажът с вулканични камъни. Това е може би един от най-известните релаксиращи масажи, който е много благотворен при мускулни схващания, ставни болки, главоболие и преумора. Също така, масажът с вулканични камъни е доста полезен при силен стрес и гарантирано, след него ще се чувствате като съвсем нов човек – отпочинати и изпълнени с енергия.
More…

Почивка и туризъм

Почивка в Приморско през есента

12 сеп. , 2016  

Избор на хотел в Приморско

Обикновено в края на лятото сякаш повечето от нас не искат да се разделят с топлото време, летните дрехи и приятните мигове на плажа. Свикнали сме да свързваме есента с тъга по отминаващите летни дни и нощи и безгрижието на ваканцията, но можем да променим това с една почивка в Приморско.

Точно във времето, в което лятото постепенно отстъпва място на есента, можете да откраднете малко време за още малко хубави спомени и щастливи плажни мигове.
More…

Почивка и туризъм

Почивки на море 2016

10 сеп. , 2016  

Почивка на море в България през 2016

Летните температури изкушават всички ни да заминем на море дори през Септември. Едва ли има човек, който да не е помислил вече за морския си отдих. За тези, които все още се двоумят накъде да поемат, ще направим няколко полезни коментара за възможностите за почивка в различните части на нашето крайбрежие.
More…