Мода и лайфстайл

Каква е разликата между позлатени и златни бижута?

31 юли , 2017  

позлатени или златни бижута

Когато искате да си купите златни бижута, вероятно не знаете колко различни видове има на пазара. Основните два вида златни бижута, които можете да намерите в бижутерските магазини са позлатени и златни. Въпреки, че може да ви звучи като един и същи вид бижута. Всъщност има няколко значителни разлики между тях, които ще обсъдим, благодарение на експертната информация от специалистите по бижута от онлайн магазин https://www.magazinigranat.com/.
More…

Мода и лайфстайл

Дамските раници – избор, базиран на материала, на изработка

27 ян. , 2017  

евтини дамски раници

Изборът на дамска раница може да зависи от активността ви. Например, дали желаете ежедневна, пътническа или минималистична. Определянето на това, кой вид да изберете, зависи за какви цели ще я използвате и какво смятате да пренасяте. Избраният аксесоар трябва да е подходящ за вашите дейности.

Например, ако планирате да използвате раницата предимно за кратки преходи или училище, платнените модели са идеално решение.
More…

Мода и лайфстайл

Как да изберем официална рокля за коктейл или събитие?

29 окт. , 2016  

Официална рокля за събитие

Току що пристигна ново съобщение по viber или в пощата Ви. Отваряте го и какво да видите? Покана от приятел за парти в неговата къща и то само след няколко дни. Ще има вино, синьо сирене, танци и забавления. Ясно е че ще бъде официален коктейл и трябва да облечете официална рокля, но не знаете точно каква.
More…

Мода и лайфстайл

Бижутата – неизменен спътник на хората от древността до днес

21 окт. , 2016  

Дамските бижута от древността до наши дни

Както в древността, така и днес, хората са се отличавали със суетност и желание да се харесат, не само на противоположния пол, но и на самите себе си.
Този стремеж да се откроят и да изпъкнат с нещо различно, на фона на еднообразието ги е карал да се красят с различни импровизирани украшения. В началото това са били бижута, изработени ръчно от естествени материали като дърво, метални пластинки, пера, кост, керамика.
More…

Мода и лайфстайл

Най-търсените и популярни мъжки часовници Seiko

9 сеп. , 2016  

Seiko е една от най-почитаните и уважавани марки за японски часовници. С превъзходното си качество и изключителен дизайн, часовниците Seiko определено са доста предпочитана марка. За да ви помогнем да намерите най-добрият часовник Seiko, тук ви представяме най-продаваните и популярни модели на марката. More…

Мода и лайфстайл

Модни новини от разгара на август 2015

2 авг. , 2015  

Когато модата срещне изкуството.

Да, всички боготворим класическите дрешки като черна рокля, бяла риза или класически дънки, естествено с неотразими аксесоари като слънчевите очила. Но модата е не само практична, тя е мода за да бъде и провокативна и дори скандална.
В настоящата тема ще разгледаме няколко аспекта на модата, аксесоарите и тенденциите през 2015-та година.
More…