Какво е качеството на базалните зъбни импланти?

С течение на времето хората започнаха да се интересуват от зъбна имплантология, тъй като изпитват притеснения от липсата на зъби и в същото време са недоволни от съществуващите частични протези и ченета. Напоследък обаче, станаха известни т.нар. базални импланти, които позволяват да получите по-красива фасада, и по-добра дъвкателна способност за няколко дни.

Повече за базалната имплантология

Едва ли някой, който познава базалната имплантология отблизо, се съмнява в качествата на базалните зъбни импланти. Поставянето им в най-твърдата кост на зъбите, е доказателство за възможността да натоварвате конструкцията веднага, след като тя бъде интегрирана. Дори не се налага да чакате заздравяване на раните от извадените зъби, за да се проведе лечението.

Зъбни импланти

Вие ще се сдобиете с нови зъби за 5 дни, ако използвате базални импланти. Да, това не е шега или рекламен трик, а факт който не бива да пренебрегвате. По-достъпната цена на базалните зъбни импланти, се дължи на значително по-малкия срок за лечение в специализиран кабинет.

По всяка вероятност ще останете доволни от възможността за заздравяване на раната на извадените зъби, когато се поставят имплантите. Това не се случва, ако използвате масовите дентални импланти, защото те изискват по-дълго време за възстановяване след екстракцията на зъбите. Редом с това организма ги приема значително по-трудно и след дълъг период.
Що се касае до дизайна на базалните импланти, то той не позволява проблеми свързани с периимплантит. За няколко дни пациента се снабдява с нови зъби и забравя за влошената дъвкателна способност и попадналата храна под протезите, която създава доста тревоги. Сега повече от всякога, ще се радвате на здрави зъби, с които да се радвате на по-хубав живот.

Много се каза и изписа на тема базална имплантология, така че трябва да се чувствате сигурни, когато инвестирате в този тип импланти. Ако някой се опита да ви подведе, пробутвайки истории за лошо качество на имплантите, то не му вярвайте, а се консултирайте със специалист. Само по този начин, ще се уверите в добрата функционалност на BOI имплантите.

Базални зъбни импланти

Заключителни думи

Сега е момента да заложите на базални импланти за по-доброто зъбно възстановяване. Те са по-евтиния и практичен начин да се сдобиете не само с желаната фасада, но и със способност да се храните по-добре и в отсъствие на дискомфорт. За още сведения относно тези иновативни импланти, посетете специализиран център по базална имплантология в града ви.

Повече информация и нагледни материали за имплантите и цялата технология може да видите във видеото по-долу: