Интериорни и входни врати – с неограничен избор и за всеки вкус!

Интериорният дизайн е специфична наука, която дефинира различни закономерности – практически и художествени, при декорирането на дома и зависи от комплексното им взаимодействие. Специалистите в областта знаят как да съчетават модните тенденции със строителните норми за дадена сграда, как да вдъхнат живот на нещо съвсем ново, но от него да се долавя полъха на историята, какво може да се включи или какво може да се пропусне в обзавеждането, за да бъде обстановката ефектна.

Именно това очакват потребителите, когато търсят помощта на водещите дизайнери! Разбира се, всеки дом се нуждае от нещо неповторимо, за да бъде гостоприемен и уютен – индивидуалния почерк на собственика! Ето защо фирмите за интериорни и входни врати предлагат неограничен избор от артикули, с дългогодишна гаранция за качество и срещу наистина изгодни цени! Всеки клиент ще получи и професионална консултация при запитването си за даден продукт, за да направи наистина перфектния избор!

Входни врати

Над 65 % от собствениците предпочитат входните врати да са метални! Традиционната представа, че тежката врата остава сигурна бариера срещу потенциални крадци, все още битува в общественото съзнание. Преди две десетилетия масово се използваха врати от талашит, които не бяха устойчиви на атмосферни влияния и на силен натиск, а после постепенно се замениха от масивни врати със скърцащи панти! Днес производителите на практични решения за дома разработиха изцяло нова гама от блиндирани врати! Дизайнерската колекция е подходяща за всеки вкус, има надежни механизми за сигурност и се характеризира с отлични експлоатационни параметри! Всеки продукт отговаря на строги изисквания за качество, което потвърждават и данните от контролните тестове.

При конструирането на вратите професионалистите в областта надлежно следят за следните аспекти: вида и качеството на материала, проектирането на отделните детайли, прецизността на монтирането. Тези характеристики определят надеждността на врата при евентуален опит за взлом и едва тогава може да се премине към теста за пожароустойчивост. Колкото по-бавно се възпламенява една врата, толкова по-солидна бариера е срещу огъня. Освен леката конструкция, блиндираните прегради имат различни подобрения, свързани с шумопоглъщащите свойства. Между двете метални плоскости се поставя полиуретанова пяна или минерална вата. Разбира се, плоскостите могат да имитират дървени декори, да бъдат прахово боядисани или да имат красиво покритие от фурнир, което им позволява да се впишат идеално към всички акценти в интериора. И накрая, последният критерий определя експлоатационните качества на вратите като се тества броя на отварянията и затварянията, преди да се амортизират механизмите.

Интериорна врата за дома

Интериорни врати

Клиентите заслужават само най-доброто, затова производителите на интериорни решения за дома предлагат и неограничен избор от врати за отделните помещения! При тесни пространства може да заложите на вратите тип хармоника, при по-малки размери на съседни помещения трябва да се монтират плъзгащи крила, за да създадат визуалната представа за простор, а за банята са подходящи стъклени или алуминиеви прегради. В първия случай се пести от мястото, необходимо за отваряне на крилото.

Вратите хармоника намират широко приложение при отвори към мазето или към тавана. Бутиковите врати се характеризират с изящен дизайн, стил и практични механизми на управление. Всеки гост ще остане без дъх пред две плъзгащи се крила от фурнир, допълнени с красиви стъклени орнаменти или праховобоядисани участъци. Производителите дават около десет години гаранция на механизма за управление и може да се изпълни във всякакви варианти като предварително се вземат точни размери на отвора и се прецени конструкцията на стената. Мокрите помещения задържат влагата и там често се напластяват много замърсявания. Повърхността на стъклените врати е проектирана, така че да не задържа петна, да не се повлиява от атмосферните фактори, а матираното покритие й придава стабилна здравина. Чупи се трудно и се разпръсква на монолитни парчета.

Преди да направи своя избор на интериорни врати, всеки клиент трябва внимателно да прецени приложението на продукта, за да се радва на продължителен експлоатационен период! След това проектантите ще ви предложат примерен модел на продукта, с цвета и детайлите, които сте предпочели предварително. Фирмите за входни и интериорни врати в София като titan-doors ще ви осигурят и професионален екип за поставянето на вратата. Служителите ще интегрират прецизно вратата в стената като така ще предотвратят риска от бързото амортизиране на продукта! Доверете се на професионалистите!

Фирмите за интериорни и екстериорни прегради за дома знаят, че всеки клиент заслужава само най-доброто, затова непрекъснато проверяват и подобряват своите продукти! Всяка колекция е уникална! А по отношение на цената, мнението е само едно: „изгодни цени без конкуренция”. Уверете се сами!

Вашият коментар