Интериор и обзавеждане

Символика на цветовете при избор на стикер за стена

5 апр. , 2017  

Цветни стикери за стена

Ако сте взели решение да разкрасите дома си, освен визуално подобрение, вие искате да създадете и хармония за цялото семейство. Най-практичното решение за тази промяна е като се възползвате от самозалепващи се стикери върху стена. Предимствата на този вид декорация са безброй, по-лесно е от боядисването на стените и по-евтино от поставянето на картини или фототапет. Ако вашата идея за промяна включва използването на цветови нюанси, ние ще ви помогнем, да подберете правилните цветове като ви запознаем с техните основни влияния върху психологическата нагласа на човека.

В онлайн магазина на Stickerix.com се предлагат всякакви възможности за избор на различни цветове от категорията „Стикери за стена“. По-долу ще ви насочим, какво послание носи цветът, който сте избрали за декорация на интериора.
More…

Интериор и обзавеждане

Модулни системи за секции – да раздвижим интериора

22 ян. , 2017  

обзавеждане с модулни системи за секции

Интериора свързваме с практичното и ефективно организиране на пространството. Като се замисля у дома все не ни достига място и правим какви ли не каскади за да намерим място на всичките си вещи.

Да постигнем съвършен баланс при обзавеждането и нашите изисквания е наистина задача, с която ще трябва да се справим. More…

Интериор и обзавеждане

Какво прави модерните холни секции предпочитани от потребителите?

19 ян. , 2017  

предпочитани холни секции

В един етап от живота ни се сблъскваме с ремонтни дейности, подмяна на мебели и модернизиране на жилището така че да отговори на нашата взискателност и модните тенденции за времето си. Ако направим сравнение между мебелировката от младините на родителите ни с предлаганите по магазините днес ще видим какво огромно развитие е претърпяло мебелното производство за няколко десетилетия. More…

Интериор и обзавеждане

Искате идеално чист дом?

18 ян. , 2017  

почистване на дома с Бориван

За да се радваме на идеално почистен дом и никога нищо да не ни дразни или причинява дискомфорт в собственото ни жилище, трябва да полагаме не малко усилия.

Ако сте от хората, които имат нужда от безупречен ред и изрядна хигиена у дома, трябва да полагате ежедневни грижи. Най-голямата пречка за постигане на чисто и подредено жилище е нередовното почистване и отлагането на неприятните домашни задължения, свързани с почистване на пода, прозорците, подреждането на стаите, отстраняването на прахта и замърсяванията по мебелите, почистването и дезинфекцирането на банята и кухнята и т.н.
More…

Интериор и обзавеждане

Защо холовия ъгъл е по-практичен като вариант за обзавеждане на малък хол?

17 ян. , 2017  

холов ъгъл за обзавеждане на малък хол

В една или друга форма във всеки дом има мека мебел, която дава онзи специален и естетичен вид на дома. Тя се е превърнала в символ на почивка, релакс и начин да накараме тялото си да се почувства повече от обгрижено.

Като имаме предвид квадратурата на помещенията, в които поставяме меката мебел ние се насочваме към модела, който би се адаптирал най-добре. More…

Интериор и обзавеждане

Как да постигнем пълна хармония в спалнята вижте тук

27 Дек. , 2016  

мебели за спалня

Промяната в един интериор може да е продиктувана от различни и на пръв поглед напълно логични мотиви. Да вземем като база спалното помещение. Тук, както и навсякъде в жилището ни мебелите, които купуваме са изцяло насочени към това да ни служат и да ни карат да се чувстваме удобно. Не бихме могли да кажем кой е най-подходящия сезон за подмяна на мебелировката, защото при всеки от нас музата за промени идва по различно време от годината. More…

Интериор и обзавеждане

Качествени и стилни мебели във Варна и Добрич – вижте от къде да закупите!

15 Дек. , 2016  

мебели за домашен интериор

Преди да пристъпят към покупка голяма част от клиентите правят едно доста обстойно пазарно проучване. Това е правилно и дава точна и ясна представа за това какво да е обзавеждането, от кой производител да бъде закупено и дали всъщност ще отговори на претенциите и нуждите на даденото домакинство.
More…

Интериор и обзавеждане

Иновативни секции – 2017 г. за модерния дом

3 Дек. , 2016  

модерна секция за интериора на дома

С приближаването на Новата година несъмнено се изпълваме с настроение и идеи. Като производител на качествена българска мебел ние от ЛениСтил предлагаме на своите клиента да внесат топлина и уют в дома си с новите модели секции -2017 г. С какво може да Ви впечатли една такава мебел?
More…

Интериор и обзавеждане

Интериорни и входни врати – с неограничен избор и за всеки вкус!

25 Ное. , 2016  

Как да изберем интериорни врати

Интериорният дизайн е специфична наука, която дефинира различни закономерности – практически и художествени, при декорирането на дома и зависи от комплексното им взаимодействие. Специалистите в областта знаят как да съчетават модните тенденции със строителните норми за дадена сграда, как да вдъхнат живот на нещо съвсем ново, но от него да се долавя полъха на историята, какво може да се включи или какво може да се пропусне в обзавеждането, за да бъде обстановката ефектна.
More…

Интериор и обзавеждане

Осветлението – ключов елемент за всеки интериор

10 сеп. , 2016  

осветление за интерирора на дома

Интериорното осветление е сред най-важните, но и често пропускани начини за оформяне на визията на жилището. А на практика, чрез смяна на осветителите тела в дома, може да преобразите интериора съществено и даже да създадете напълно различна атмосфера във вашия дом.
More…