Защо холовия ъгъл е по-практичен като вариант за обзавеждане на малък хол?

В една или друга форма във всеки дом има мека мебел, която дава онзи специален и естетичен вид на дома. Тя се е превърнала в символ на почивка, релакс и начин да накараме тялото си да се почувства повече от обгрижено.

Като имаме предвид квадратурата на помещенията, в които поставяме меката мебел ние се насочваме към модела, който би се адаптирал най-добре. Затова днес ще си говорим за малък хол и практични холови ъгли. Самата форма на този диван е предпоставка за това, че неговата роля е насочена към това не да затрупа помещението с габаритите си, а да го направи достатъчно удобно и просторно.

Ъгловите модели имат специфичен чар. Те не онези мебели, които поставени в ъгъла губят стойност и функционалност. Напротив тяхната роля е дори там в ъгъла да излъчват стил и комфорт. В малкият хол трудно бихме намерили място за голяма гарнитура с всичките ѝ елементи. Но как да осигурим достатъчно седалки на дивана за нас и гостите които каним? Именно тук влиза в роля холовият ъгъл. Формата му дава възможност да се оползотвори максималната площ на помещението, като така центъра остава свободен за преминаване или поставяне на малка масичка, а местата за сядане достатъчно, за да не се притеснявате, че някой ще остане правостоящ.

Разбира се възможностите, които дава един такъв модел не стихват до тук. Предложението на ЛениСтил е да закупите холов ъгъл, който притежава релакс и разтегателен механизъм. Това е комбинацията, която не просто предоставя диван, а още два вида мебели в едно. Като се замислите все настъпва момент, в който се налага да използваме допълнително легло в дома си.Гостите от друго населено място можете да изпратите и на хотел, но това няма да говори добре за вашата гостоприемност.

Затова практичния диван ще влезе с употреба с разтегателната си функция и бързо ще осигури две места за спане. Дори да не много голям диванът Ви то той със сигурност ще е съобразен с възможността да се трансформира в легло. Днес модерните холови ъгли са много иновативни и разполагат с практични механизми, които са лесни и бързи за употреба.

С лекота можете да изберете и тапицерия за дивана си. Така ще го съчетаете с интериора н помещението без да се налага да избирате някакъв базов модел. Съвременните ъгли се изработват от устойчиви материали и здрави дамаски, които дори при непрекъснато натоварване не губят своите качества.

Вашият коментар